Ημερομηνία:
A a
More... Δελτίο Τύπου:Επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στην ΕΑΒ    

Δελτίο Τύπου:Επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στην ΕΑΒ

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε την Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2021 τις εγκαταστάσεις της ΕΑΒ στην Τανάγρα, συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή της…

More...
More... Δελτίο Τύπου:Χορηγία rapid tests     

Δελτίο Τύπου:Χορηγία rapid tests

Xορηγία rapid tests προς το Δήμο Αλίαρτου –Θεσπιέων, προκειμένου αυτά να διενεργηθούν σε δημότες, προέβη η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΑΕ τομέας ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ και ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

More...
More... Δελτίο τύπου:Δωρεά εξοπλισμού τηλεκπαίδευσης    

Δελτίο τύπου:Δωρεά εξοπλισμού τηλεκπαίδευσης

Ευχαριστήριο μήνυμα από την Δ/νση Δευτερ.Εκπ/σης Βοιωτίας προς τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας όσο και στις εταιρείες μέλη του: ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΑΕ ,ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΑΕ , ΣΥΜΕΤΑΛ…

More...
More... Δελτίο Τύπου 27/01/2021    

Δελτίο Τύπου 27/01/2021

Elval Colour και Βιωσιμότητα το 2020

More...
More... Δελτίο Τύπου Διαδικτυακής Κοπής Πίτας 20ης Ιανουαρίου 2021    

Δελτίο Τύπου Διαδικτυακής Κοπής Πίτας 20ης Ιανουαρίου 2021

Την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία μέσω τηλεδιάσκεψης η διαδικτυακή κοπή της Πίτας του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας.

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2015 JoomlaWorks Ltd.

Ανακοινώσεις - Ενημερώσεις

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας και σημαντικός αριθμός Εταιρειών μελών του, υποδέχθηκε στις 13 Οκτωβρίου 2018 στην Χαλκίδα, πολυπληθή Κινεζική επιχειρηματική αποστολή, στο πλαίσιο μίας ακόμα δράσης επιχειρηματικής εξωστρέφειας από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Κατά την συνάντηση δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσουμε το Βιομηχανικό δυναμικό της Περιφέρειας και της δυνατότητας υποδοχής Κινεζικών επενδύσεων στην περιοχή, ιδιαίτερα μετά την ανάπτυξη του Επιχειρηματικού Πάρκου Οινοφύτων. Οι επιχειρήσεις με τη σειρά τους είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στην Κινεζική αντιπροσωπεία την εταιρεία τους, τα προϊόντα τους και τις εξαγωγικές τους επιδόσεις.

Η εκδήλωση εστέφθη από εξαιρετική επιτυχία.

Ακολουθεί το σχετικό Δελτίο Τύπου της Π.Στ.Ε.

 

https://pste.gov.gr/akoma-mia-drasi-epichirimatikis-exostrefias-apo-tin-periferia-stereas-elladas/