Ημερομηνία:
A a
More... Δελτίο Τύπου:Επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στην ΕΑΒ    

Δελτίο Τύπου:Επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στην ΕΑΒ

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε την Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2021 τις εγκαταστάσεις της ΕΑΒ στην Τανάγρα, συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή της…

More...
More... Δελτίο Τύπου:Χορηγία rapid tests     

Δελτίο Τύπου:Χορηγία rapid tests

Xορηγία rapid tests προς το Δήμο Αλίαρτου –Θεσπιέων, προκειμένου αυτά να διενεργηθούν σε δημότες, προέβη η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΑΕ τομέας ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ και ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

More...
More... Δελτίο τύπου:Δωρεά εξοπλισμού τηλεκπαίδευσης    

Δελτίο τύπου:Δωρεά εξοπλισμού τηλεκπαίδευσης

Ευχαριστήριο μήνυμα από την Δ/νση Δευτερ.Εκπ/σης Βοιωτίας προς τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας όσο και στις εταιρείες μέλη του: ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΑΕ ,ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΑΕ , ΣΥΜΕΤΑΛ…

More...
More... Δελτίο Τύπου 27/01/2021    

Δελτίο Τύπου 27/01/2021

Elval Colour και Βιωσιμότητα το 2020

More...
More... Δελτίο Τύπου Διαδικτυακής Κοπής Πίτας 20ης Ιανουαρίου 2021    

Δελτίο Τύπου Διαδικτυακής Κοπής Πίτας 20ης Ιανουαρίου 2021

Την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία μέσω τηλεδιάσκεψης η διαδικτυακή κοπή της Πίτας του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας.

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2015 JoomlaWorks Ltd.

Δελτία Τύπου

Την Τρίτη 23 Απριλίου 2013 πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας.
Τα θέματα που ξεχώρισαν από τα λοιπά θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

1.    H προώθηση πρωτοβουλίας τροποποίησης βασικών διατάξεων του Ν.3982/11 (ΦΕΚ 143 τ. Α΄/17-6-2011), προκειμένου να καταστεί ευέλικτος, αποτελεσματικός και να παρέχει επαρκή κίνητρα ανάπτυξης  «Επιχειρηματικών Πάρκων Εξυγίανσης» ΕΠΕ.

2.    Η ευόδωση των προσπαθειών εφαρμογής ολοκληρωμένης  περιβαλλοντικής λύσης στο χρόνιο πρόβλημα των υγρών αποβλήτων των Βιομηχανιών, ιδιαίτερα στον άξονα Οινοφύτων – Σχηματαρίου, καθώς και στο πρόβλημα των στερεών βιομηχανικών επικίνδυνων ή μη αποβλήτων της περιοχής αποτέλεσε δέσμευση της νέας Διοίκησης του Συνδέσμου.

3.    Η προώθηση της τελικής έγκρισης εφαρμογής της πρότασης του ΣΒΣΕ, όπως διαμορφώθηκε και προωθήθηκε από την ΕΥΔΑΠ προς την ΓΓ Υδάτων του ΥΠΕΚΑ, περί της δυνατότητας μεταφοράς υγρών βιομηχανικών αποβλήτων της περιοχής της λεκάνης απορροής Ασωπού στο Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων Μεταμόρφωσης ΚΕΛΜ.

4.    Η υδροδότηση της περιοχής και κατά συνέπεια της επιχειρηματικής κοινότητας αποτελεί πολιτική  δέσμευση του Δήμου και του ΥΠΕΚΑ και δέσμευση της νέας Διοίκησης του Συνδέσμου.

Τέλος κατά τις αρχαιρεσίες αναδείχθηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο με την ακόλουθη σύνθεση:

 

Κουδούνης Νικόλαος Πρόεδρος
Τζιρακιάν Άρις Αντιπρόεδρος
Μπατσόλας Ιωάννης Γραμματέας
Κοτσαμπασάκης Ευτύχιος Ταμίας
Καββαδάς Αθανάσιος Μέλος
Σκιαδάς Παναγιώτης Μέλος
Μαστοράκος Ευάγγελος Μέλος