More...  Ένα επιχειρηματικό πάρκο γεννιέται!

Ένα επιχειρηματικό πάρκο γεννιέται!

Το φάκελο για την οριοθέτηση της βιομηχανικής περιοχής των Οινοφύτων, ως πρώτο βήμα για την δημιουργία του Επιχειρηματικού Πάρκου Εξυγίανσης και ανάπτυξης ολόκληρης της περιοχής,…

More... Αμοιβαίες δεσμεύσεις στην ετήσια Γ.Σ. του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας για την υλοποίηση του Επιχειρηματικού Πάρκου Εξυγίανσης Οινοφύτων- Σχηματαρίου

Ν. Κουδούνης: Ήδη ετέθη ο θεμέλιος λίθος για να αναδείξουμε την Άτυπη Βιομηχανική Συγκέντρωση Οινοφύτων – Σχηματαρίου σε μία δεσπόζουσα χωροθετημένη, πολεοδομημένη και θεσμοθετημένη ΒΙΠΕ…

Αλ. Χαρίτσης: Πάνω από 2 δισ. ευρώ θα διατεθούν για τη στήριξη της βιομηχανίας, ενώ το υπουργείο Οικονομίας προχωράει σε πρωτοβουλίες για την περιβαλλοντική εξυγίανση…

Κ. Μπακογιάννης: Η δημιουργία του επιχειρηματικού πάρκου εξυγίανσης και ανάπτυξης στον Ασωπό "ένα όνειρο που γίνεται πράξη"

More... Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας συνδιοργάνωσε εκδήλωση για την παρουσίαση του θεσμού του "Δικτύου Επιχειρηματικών Αγγέλων"

Οινόφυτα, 11 Ιουνίου 2016

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας – στηρίζοντας κάθε αξιόλογο έργο στην περιοχή – έπραξε το ίδιο και για την διοργάνωση της τελετής των εγκαινίων του Αρχαιολογικού Μουσείου Θηβών, την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016 ως ένας από τους χορηγούς της βραδιάς.
Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία της Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, με τις ευλογίες του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδας κκ. Ιερωνύμου Β` και  με την επισημότητα που αρμόζει σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός για τη Βοιωτία και την Ελλάδα.
Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστας Μπακογιάννης, ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Αριστείδης Μπαλτάς και ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου. Ακολούθησαν ομιλίες από την Προϊσταμένη ΕΦΑ Εύβοιας κ. Πάρη Καλαμαρά με θέμα «Η Επανέκθεση του Μουσείου Θήβας. Μία περίπτωση συνεργασίας» και από την Προϊσταμένη της ΕΦΑ Βοιωτίας κ. Αλεξάνδρα Χαραμή, η οποία παρουσίασε το έργο του Μουσείου, τις ενότητες και τα σημαντικά εκθέματα που περιλαμβάνονται σε αυτό.
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Νίκος Κουδούνης, η Αντιπρόεδρος κα Σταυρούλα Κακαουνάκη και ο ταμίας κ. Ευτύχιος Κοτσαμπασάκης.
Στο περιθώριο της εκδήλωσης, τα μέλη του ΔΣ είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του νέου Αρχαιολογικού Μουσείο Θηβών, τους οποίους συνόδευσε η Αρχαιολόγος της ΕΦΑ Βοιωτίας κα Έφη Κουρούνη.
«Χαιρετίζουμε το νέο πολιτιστικό προορισμό για τη Βοιωτία και για ολόκληρη τη χώρα. Είναι ένα Μουσείο αντάξιο της Ιστορίας και του Πολιτισμού της περιοχής και τούτο αποδεικνύεται από τον πλούτο των ευρημάτων και των εκθεμάτων του Μουσείου.
«Ο Σ.Β.Σ.Ε. στηρίζει τον Πολιτισμό και τους ανθρώπους που φροντίζουν για να διασωθεί αυτός ο πλούτος. Σας προτρέπω να το επισκεφθείτε» δήλωσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας κ. Νίκος Κουδούνης, με αφορμή τα εγκαίνια του νέου Μουσείου Θηβών.