Ημερομηνία:
A a
More... Δελτίο Τύπου:Επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στην ΕΑΒ    

Δελτίο Τύπου:Επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στην ΕΑΒ

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε την Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2021 τις εγκαταστάσεις της ΕΑΒ στην Τανάγρα, συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή της…

More...
More... Δελτίο Τύπου:Χορηγία rapid tests     

Δελτίο Τύπου:Χορηγία rapid tests

Xορηγία rapid tests προς το Δήμο Αλίαρτου –Θεσπιέων, προκειμένου αυτά να διενεργηθούν σε δημότες, προέβη η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΑΕ τομέας ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ και ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

More...
More... Δελτίο τύπου:Δωρεά εξοπλισμού τηλεκπαίδευσης    

Δελτίο τύπου:Δωρεά εξοπλισμού τηλεκπαίδευσης

Ευχαριστήριο μήνυμα από την Δ/νση Δευτερ.Εκπ/σης Βοιωτίας προς τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας όσο και στις εταιρείες μέλη του: ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΑΕ ,ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΑΕ , ΣΥΜΕΤΑΛ…

More...
More... Δελτίο Τύπου 27/01/2021    

Δελτίο Τύπου 27/01/2021

Elval Colour και Βιωσιμότητα το 2020

More...
More... Δελτίο Τύπου Διαδικτυακής Κοπής Πίτας 20ης Ιανουαρίου 2021    

Δελτίο Τύπου Διαδικτυακής Κοπής Πίτας 20ης Ιανουαρίου 2021

Την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία μέσω τηλεδιάσκεψης η διαδικτυακή κοπή της Πίτας του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας.

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2015 JoomlaWorks Ltd.

Εκδηλώσεις

Την Τρίτη 29 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία η Εναρκτήρια Εκδήλωση της πρωτοβουλίας «Sustainable Greece 2020».

Ο Σύνδεσμος Στερεάς Ελλάδας παρευρέθηκε στην εκδήλωση και υποστηρίζει την πρωτοβουλία «Sustainable Greece 2020», την οποία υλοποιεί το QualityNet Foundation (www.qualitynet.gr) σε συνεργασία με τους σημαντικότερους επιχειρηματικούς φορείς της χώρας και έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει την ελληνική επιχειρηματική κοινότητα και την ευρύτερη κοινωνία γύρω από τα θέματα της Βιώσιμης Ανάπτυξης και της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας.

Η πρωτοβουλία προσβλέπει στην ανάπτυξη ενός Συστηματοποιημένου Διαλόγου καθώς και στη δημιουργία μεθοδολογιών που θα υποστηρίζουν την πορεία της χώρας μας προς τη Βιώσιμη Ανάπτυξη τόσο σε μικροοικονομικό όσο και σε μακροοικονομικό επίπεδο. Η πρωτοβουλία έχει επίσημα την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.


Μεταβείτε στην ιστοσελίδα του «Sustainable Greece 2020»

pdfΔείτε εδώ το Δελτίο Τύπου για την εκδήλωση

pdfΔείτε εδώ τη ΧΑΡΤΑ για μια Βιώσιμη Ελλάδα.

pdfΔείτε εδώ τις Απόψεις - Θέσεις του ΣΒΣΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξη