Ημερομηνία:
A a
More... Δελτίο Τύπου:Επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στην ΕΑΒ    

Δελτίο Τύπου:Επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στην ΕΑΒ

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε την Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2021 τις εγκαταστάσεις της ΕΑΒ στην Τανάγρα, συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή της…

More...
More... Δελτίο Τύπου:Χορηγία rapid tests     

Δελτίο Τύπου:Χορηγία rapid tests

Xορηγία rapid tests προς το Δήμο Αλίαρτου –Θεσπιέων, προκειμένου αυτά να διενεργηθούν σε δημότες, προέβη η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΑΕ τομέας ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ και ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

More...
More... Δελτίο τύπου:Δωρεά εξοπλισμού τηλεκπαίδευσης    

Δελτίο τύπου:Δωρεά εξοπλισμού τηλεκπαίδευσης

Ευχαριστήριο μήνυμα από την Δ/νση Δευτερ.Εκπ/σης Βοιωτίας προς τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας όσο και στις εταιρείες μέλη του: ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΑΕ ,ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΑΕ , ΣΥΜΕΤΑΛ…

More...
More... Δελτίο Τύπου 27/01/2021    

Δελτίο Τύπου 27/01/2021

Elval Colour και Βιωσιμότητα το 2020

More...
More... Δελτίο Τύπου Διαδικτυακής Κοπής Πίτας 20ης Ιανουαρίου 2021    

Δελτίο Τύπου Διαδικτυακής Κοπής Πίτας 20ης Ιανουαρίου 2021

Την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία μέσω τηλεδιάσκεψης η διαδικτυακή κοπή της Πίτας του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας.

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2015 JoomlaWorks Ltd.

Επιχειρηματικά Νέα

Ο πρόεδρος του ΣΒΣΕ και ο αντιπρόεδρος κ. Πάνος Λώλος συνεχίζοντας την προσπάθεια του ΣΒΣΕ για στενότερη επαφή με τις Επιχειρήσεις της Στερεάς Ελλάδας πραγματοποίησε προσφάτως επίσκεψη μας στην Εταιρεία μέλος μας SABO SA στο Βασιλικό Ευβοίας, όπου είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούμε στις εγκαταστάσεις της μέρος των οποίων παραθέτουμε στις φωτογραφίες που είχαν την καλοσύνη να μας στείλουν.

Είμαστε ευτυχείς που διαπιστώσαμε την αλματώδη εξέλιξη και ανάπτυξή της εταιρείας, την οργάνωση της, τον εξαιρετικά χαμηλό μέσο όρο ηλικίας των στελεχών της και το υψηλό επίπεδο κατάρτισης τους καθώς και το επίπεδο εφαρμοσμένης τεχνολογίας που εφαρμόζουν.
Ευχόμστε καλή επιτυχία στο έργο τους