Ημερομηνία:
A a
More... Δελτίο Τύπου:Επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στην ΕΑΒ    

Δελτίο Τύπου:Επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στην ΕΑΒ

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε την Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2021 τις εγκαταστάσεις της ΕΑΒ στην Τανάγρα, συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή της…

More...
More... Δελτίο Τύπου:Χορηγία rapid tests     

Δελτίο Τύπου:Χορηγία rapid tests

Xορηγία rapid tests προς το Δήμο Αλίαρτου –Θεσπιέων, προκειμένου αυτά να διενεργηθούν σε δημότες, προέβη η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΑΕ τομέας ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ και ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

More...
More... Δελτίο τύπου:Δωρεά εξοπλισμού τηλεκπαίδευσης    

Δελτίο τύπου:Δωρεά εξοπλισμού τηλεκπαίδευσης

Ευχαριστήριο μήνυμα από την Δ/νση Δευτερ.Εκπ/σης Βοιωτίας προς τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας όσο και στις εταιρείες μέλη του: ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΑΕ ,ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΑΕ , ΣΥΜΕΤΑΛ…

More...
More... Δελτίο Τύπου 27/01/2021    

Δελτίο Τύπου 27/01/2021

Elval Colour και Βιωσιμότητα το 2020

More...
More... Δελτίο Τύπου Διαδικτυακής Κοπής Πίτας 20ης Ιανουαρίου 2021    

Δελτίο Τύπου Διαδικτυακής Κοπής Πίτας 20ης Ιανουαρίου 2021

Την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία μέσω τηλεδιάσκεψης η διαδικτυακή κοπή της Πίτας του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας.

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2015 JoomlaWorks Ltd.

Επιχειρηματικά Νέα

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ “in action SDGs week" αποτελεί μέρος της διεθνούς καμπάνιας των Ηνωμένων Εθνών, «Global Week to#Act4SDGs», με στόχο την ενημέρωση και αφύπνιση για τους Παγκόσμιους Στόχους και για τα μεγάλα θέματα που κάθε φορά απασχολούν την ανθρωπότητα, όπως αυτό της αντιμετώπισης της πανδημίας COVID-19.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ “in action SDGs week” που θα πραγματοποιηθεί στις 18-26 Σεπτεμβρίου, αποτελεί τη χρονική αφετηρία ενός ετήσιου προγράμματος δράσεων και πρωτοβουλιών.

Σας καλούμε λοιπόν να εμπνευστείτε και όλοι μαζί να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον.

Η συμμετοχή του Φορέα σας στηρίζεται σε δυο άξονες:

A. Aναπτύξτε ένα πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για τους Παγκόσμιους Στόχους και τον Covid-19 & Υποστηρίξτε τα μέλη σας να συνδεθούν με τους Παγκοσμιους Στόχους & να αναπτύξουν το δικό τους ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα ΕΚΕ, επικοινωνώντας τα μηνύματα της καμπάνιας σε όλα τα κοινά σας (δημοσιογράφοι, Φορείς, Εταιρίες Μέλη, επιστημονικοί συνεργάτες) για τα θέματα των Στόχων και της καταπολέμησης της πανδημίας.

Προτεινόμενες ενέργειες τον μήνα Σεπτέμβριο
1. Ενημέρωση των Εταιριών /μελών σας για τη συμμετοχή σας ως partner στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ “in action SDGs week”.
2. Ανακοίνωση της συμμετοχής σας στα media, δημιουργώντας ένα Δελτίο Τύπου.
3. Χρήση όλων των διαθέσιμων δημιουργικών υλικών σε όλα τα κανάλια επικοινωνίας που διαθέτετε (newsletter, social media, email campaigns κλπ).
4. Δημιουργία δικών σας μηνυμάτων και επικοινωνίας αυτών προς τα κοινά σας κάνοντας χρήση των δημιουργικών της καμπάνιας και του λογοτύπου σας.
5. Δημιουργία video μηνύματος του Φορέα σας (μπορείτε να προβάλλετε υλικό που έχετε ήδη ετοιμάσει, video με δηλώσεις/τοποθέτηση της διοίκησής σας κλπ) στην ιστοσελίδα της πρωτοβουλίας.
6. Ανάρτηση στα social media των μηνυμάτων της καμπάνιας χρησιμοποιώντας τα hashtags #inActionSDGsweek # ACT4SDGS#TURNITAROUND

Προτεινόμενες ενέργειες στην διάρκεια του χρόνου
• Συνέχιση της διάχυσης μηνυμάτων με πληροφοριακό υλικό που θα σας δοθεί από το QualityNet Foundation.
• Οργάνωση μιας διαδικτυακής συνάντησης των μελών σας για ενημέρωση και συζήτηση για τα θέματα των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης κα της συσχέτισης τους με την καταπολέμηση της πανδημίας.
• Ανακοίνωση αποτελεσμάτων ερευνών που έχετε υλοποιήσει στον κλάδο ή την περιοχή δραστηριοποίησής σας και που μπορείτε να τα μοιρασθείτε μαζί μας.

Β. Προβολή & Ανάδειξη των πρωτοβουλιών/πρακτικών που έχουν υλοποιήσει οι εταιρίες /μέλη του Φορέα σας για την καταπολέμηση της πανδημίας, αλλά και αυτών που συνδέονται με τους Παγκόσμιους Στόχους & την Agenda 2030

Προτεινόμενοι τρόποι συμμετοχής μέχρι τον Δεκέμβριο 2020
1. Καταγραφή των δράσεων/πρακτικών που έχουν υλοποιήσει οι Εταιρίες /μέλη σας για την καταπολέμηση του Covid-19, στο Παρατηρητήριο Βιωσιμότητας
2. Καταγραφή των δράσεων/πρακτικών που έχετε υλοποιήσει στο πλαίσιο της Agenda 2030 και των Παγκόσμιων Στόχων, στο Παρατηρητήριο Βιωσιμότητας
3. Συμμετοχή σε έρευνα αποτύπωσης της εφαρμογής των Παγκόσμιων Στόχων στην Ελλάδα.
4. Ανάδειξη των πρωτοβουλιών που έχουν αναπτυχθεί στον Θεσμό Bravo
· Bravo Sustainability Dialogue & Awards,τον ετήσιο κοινωνικό διάλογο που αναπτύσσεται με βάση τις πρωτοβουλίες που έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία 3 χρόνια στην Ελλάδα.
· Bravo Global Goals Awards, τον θεσμό που σε συνεργασία με τον ΟΗΕ θα αναδεικνύει τις πρωτοβουλίες αυτές που συνδέονται με τους Παγκόσμιους Στόχους και υποστηρίζουν τις εθνικές προτεραιότητες.
5. Παρουσίαση των πρωτοβουλιών που έχουν καταγραφεί στο Annual Multistakeholders Global Goals Review -Greece 2020, που θα δημιουργηθεί στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα και θα διανεμηθεί σε Εθνικούς, Ευρωπαϊκούς και Διεθνείς Φορείς.

Δείτε
εδώ: Το banner της συμμετοχής σας, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στις επικοινωνίες σας, συνδέοντάς το με τον υπερσύνδεσμο www.inactionsdgsweek.gr
εδώ: προτεινόμενο υλικό για το ενημερωτικό newsletter προς τα μέλη σας
εδώ: αναλυτικό οδηγό συμμετοχής βήμα προς βήμα