Ημερομηνία:
A a
More... Δελτίο Τύπου:Επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στην ΕΑΒ    

Δελτίο Τύπου:Επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στην ΕΑΒ

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε την Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2021 τις εγκαταστάσεις της ΕΑΒ στην Τανάγρα, συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή της…

More...
More... Δελτίο Τύπου:Χορηγία rapid tests     

Δελτίο Τύπου:Χορηγία rapid tests

Xορηγία rapid tests προς το Δήμο Αλίαρτου –Θεσπιέων, προκειμένου αυτά να διενεργηθούν σε δημότες, προέβη η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΑΕ τομέας ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ και ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

More...
More... Δελτίο τύπου:Δωρεά εξοπλισμού τηλεκπαίδευσης    

Δελτίο τύπου:Δωρεά εξοπλισμού τηλεκπαίδευσης

Ευχαριστήριο μήνυμα από την Δ/νση Δευτερ.Εκπ/σης Βοιωτίας προς τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας όσο και στις εταιρείες μέλη του: ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΑΕ ,ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΑΕ , ΣΥΜΕΤΑΛ…

More...
More... Δελτίο Τύπου 27/01/2021    

Δελτίο Τύπου 27/01/2021

Elval Colour και Βιωσιμότητα το 2020

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2015 JoomlaWorks Ltd.

Ανακοινώσεις - Ενημερώσεις

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με το Δίκτυο Επιχειρηματικών Αγγέλων του Ε.Β.Ε.Α. (Δ.Ε.Α.-Ε.Β.Ε.Α.) διοργάνωσε την Πέμπτη 2 Μαρτίου με επιτυχία εκδήλωση κατά την οποία παρουσιάστηκε στο ευρύ κοινό ο θεσμός των ΕΑ,  η μέχρι σήμερα δράση του και η συμμετοχή του στην παροχή διοικητικής βοήθειας προς καινοτόμες νεοφυείς και όχι μόνο επιχειρήσεις που κατά τα πρώτα στάδια λειτουργίας τους υποβάλλουν επενδυτικές προτάσεις προς χρηματοδότηση με σκοπό την ενίσχυση της επιχειρηματικής τους ανέλιξης.

Την παρουσίαση πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος ΔΕΑ/ΕΒΕΑ και Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΑ κύριος Παύλος Θωμόγλου και ο καθηγητής Οικονομικής των επιχειρήσεων του ΕΚΠΑ κυρίου Παναγιώτη Αλεξάκη, ενώ την προλόγισε ο Πρόεδρος του ΣΒΣΕ κύριος Νικόλαος Κουδούνης, ο οποίος συντόνισε την όλη εκδήλωση.
Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στην αίθουσα παρουσιάσεων του Διοικητηρίου ΠΕ Ευβοίας που χορήγησε ευγενικά ο Περιφερειάρχης κύριος Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό.

Χαιρετισμό απεύθυνε και ο Πρόεδρος της ΚΕΕΕ και Πρόεδρος του ΕΒΕΑ κύριος Κωνσταντίνος Μίχαλος.

 

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από το κανάλι Star Κεντρικής Ελλάδας:


https://www.tvstar.gr/reportaz-webtv/reportaz-2017/16718-oi-epixeirimatikoi-aggeloi-sti-xalkida