Ημερομηνία:
A a
More... Δελτίο Τύπου:Επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στην ΕΑΒ    

Δελτίο Τύπου:Επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στην ΕΑΒ

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε την Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2021 τις εγκαταστάσεις της ΕΑΒ στην Τανάγρα, συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή της…

More...
More... Δελτίο Τύπου:Χορηγία rapid tests     

Δελτίο Τύπου:Χορηγία rapid tests

Xορηγία rapid tests προς το Δήμο Αλίαρτου –Θεσπιέων, προκειμένου αυτά να διενεργηθούν σε δημότες, προέβη η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΑΕ τομέας ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ και ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

More...
More... Δελτίο τύπου:Δωρεά εξοπλισμού τηλεκπαίδευσης    

Δελτίο τύπου:Δωρεά εξοπλισμού τηλεκπαίδευσης

Ευχαριστήριο μήνυμα από την Δ/νση Δευτερ.Εκπ/σης Βοιωτίας προς τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας όσο και στις εταιρείες μέλη του: ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΑΕ ,ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΑΕ , ΣΥΜΕΤΑΛ…

More...
More... Δελτίο Τύπου 27/01/2021    

Δελτίο Τύπου 27/01/2021

Elval Colour και Βιωσιμότητα το 2020

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2015 JoomlaWorks Ltd.

Ανακοινώσεις - Ενημερώσεις

Η Πανδημία του Covid-19 κινητοποίησε τις εταιρείες, οι οποίες προσέφεραν ιατρικό τεχνολογικό εξοπλισμό και υλικά, νοσοκομειακό εξοπλισμό και αναλώσιμα - για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας- καλύπτοντας συγκεκριμένες ανάγκες, κατόπιν συνεννόησης με τους αρμόδιους φορείς. Σήμερα ανακοινώνουμε την επίδειξη κοινωνικής ευαισθησίας και ευθύνης των μελών μας τις οποίες επιβραβεύουμε:


Η Εταιρεία ΔΙΡΦΥΣ ΑΕ.
Έχει συνδράμει στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πρωτοφανούς πανδημίας και έχει προσφέρει σημαντική ποσότητα νερού στους 600 ιατρούς, νοσηλευτές και στο λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου Χαλκίδας αλλά και στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Ασκληπιείου Νοσοκομείου της Βούλας στην Αθήνα. Παράλληλα, έχει συνδράμει στο έργο της Κοινωνικής Οργάνωσης Αγάπη, που υποστηρίζει ευπαθείς κοινωνικές ομάδες στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε το ΔΤ ΕΔΩ

 

• Η Εταιρεία Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία Α.Ε. (ΕΑΒ)
H Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία με τη Διεύθυνση Εργοστασίου Αεροκατασκευών και το Εργαστήριο Τρισδιάστατης Εκτύπωσης (3-D Print Lab) σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Εργοστασίου Ηλεκτρονικών της εταιρείας προχωρούν στην υλοποίηση μίας πρωτοβουλίας για την παραγωγή μασκών-ασπίδων προστασίας προσώπου (face shields).

Δείτε το σχετικό ΔΤ ΕΔΩ

 

Ο Σύνδεσμος είναι υπερήφανος για αυτές και προσβλέπει σε μιμητές.
Δείτε τον Ανακεφαλαιωτικό Πίνακα των χορηγών ΕΔΩ