More... Δελτίο Τύπου:Επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στην ΕΑΒ

Δελτίο Τύπου:Επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στην ΕΑΒ

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε την Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2021 τις εγκαταστάσεις της ΕΑΒ στην Τανάγρα, συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή της…

More... Δελτίο Τύπου:Χορηγία rapid tests

Δελτίο Τύπου:Χορηγία rapid tests

Xορηγία rapid tests προς το Δήμο Αλίαρτου –Θεσπιέων, προκειμένου αυτά να διενεργηθούν σε δημότες, προέβη η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΑΕ τομέας ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ και ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

More... Δελτίο τύπου:Δωρεά εξοπλισμού τηλεκπαίδευσης

Δελτίο τύπου:Δωρεά εξοπλισμού τηλεκπαίδευσης

Ευχαριστήριο μήνυμα από την Δ/νση Δευτερ.Εκπ/σης Βοιωτίας προς τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας όσο και στις εταιρείες μέλη του: ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΑΕ ,ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΑΕ , ΣΥΜΕΤΑΛ…

More... Δελτίο Τύπου 27/01/2021

Δελτίο Τύπου 27/01/2021

Elval Colour και Βιωσιμότητα το 2020

Δελτίο Τύπου : Elval Colour και Βιωσιμότητα το 2020.

Η ενίσχυση το θεσμού της Βιώσιμης Ανάπτυξης είναι βασική προτεραιότητα της Elval Colour, γεγονός το οποίο αντικατοπτρίζεται σε κάθε ενέργειά της ξεκινώντας από τις διαδικασίες λειτουργίας του εργοστασίου, την παραγωγή των προϊόντων, την ασφάλεια και εκπαίδευση των εργαζομένων και τις σχέσεις που αναπτύσσει τόσο με την τοπική όσο και με την ευρύτερη κοινωνία.

Στα περισσότερα από 40 χρόνια λειτουργίας της, η εταιρία έχει στο ιστορικό της μια σειρά πολλών δράσεων για το περιβάλλον, για την κοινωνία, για τον άνθρωπο. Έχει επικεντρωθεί στη βελτίωση των προϊόντων της σε σχέση με το περιβάλλον και τη βιωσιμότητα των προσόψεων και των στεγών. Ακολουθεί την φιλοσοφία της πλήρους ανακύκλωσης των υλικών σε οποιοδήποτε στάδιο παραγωγής και στο τέλος της λειτουργικής τους ζωής.
Η Elval Colour το 2020, μια δύσκολη χρονιά για όλη την ανθρωπότητα, στόχευσε ακόμα περισσότερο στην εκπαίδευση των εργαζομένων της, σχεδιάζοντας και συμμετέχοντας σε εξειδικευμένα σεμινάρια και εκπαιδεύσεις και προχώρησε σε ενέργειες που διασφάλισαν την υγεία και την ασφάλειά τους. Κατέκτησε διακρίσεις οι οποίες επιβράβευσαν το συνολικό έργο της εταιρίας και τα προϊόντα της αλλά και την αφοσίωση των εργαζομένων της.
Μία από τις σημαντικότερες ενέργειες της εταιρίας όσον αφορά στο περιβάλλον, ήταν η στήριξη του έργου του μη Κερδοσκοπικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού we4all, προσφέροντας χορηγία 1000 δέντρων, τα οποία θα φυτευτούν σε πληγείσες περιοχές της χώρας μας.
Αντιλαμβανόμενη τη σπουδαιότητα του εθελοντισμού η Elval Colour, για δεύτερη συνεχή χρονιά, κάλυψε σημαντικές ανάγκες του Συλλόγου Εθελοντών Αφιδνών Δασοπροστασίας, με δωρεά οικίσκου για την διευκόλυνση της επιχειρησιακής λειτουργίας και του εξοπλισμού των μελών της. Παράλληλα, στήριξε ανάγκες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Οινοφύτων με προσφορά ειδών κατόπιν ειδικού αιτήματος.
Στη χρονιά που πέρασε, η Elval Colour με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον άνθρωπο, στην τοπική κοινωνία, στη χώρα αλλά και εκτός συνόρων στάθηκε αρωγός και υποστηρικτής μεταξύ άλλων και στο Δήμο Καρδίτσας και στους κατοίκους του που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημύρες τον Οκτώβριο του 2020 και στους Γιατρούς του Κόσμου που έσπευσαν στο Λίβανο μετά τις τραγικές εκρήξεις τον Αύγουστο στη Βηρυτό.
Άμεση ήταν η ανταπόκριση της εταιρίας και στο κάλεσμα της ΕΛΕΠΑΠ, που αυτή τη χρονιά περισσότερο από ποτέ χρειάστηκαν υποστηρικτές στην προμήθεια απαραίτητων υγειονομικών υλικών. Επίσης η Elval Colour χρηματοδότησε την αγορά προμηθειών για την παραγωγή προστατευτικών ασπίδων από την THES3D σε συνεργασία με την 3d Printing Community in Greece, στο έργο κατά του Covid19.
Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από τον άνθρωπο και το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζει. Η εταιρία συνεχίζει το έργο της με την υπόσχεση να παραμένει πάντα πιστή στις αξίες της, με σεβασμό στον άνθρωπο, με υπευθυνότητα στο περιβάλλον, λειτουργώντας με ακεραιότητα και πάθος σε κάθε βήμα των δραστηριοτήτων της και με τη δέσμευση να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά και αποδοτικά σε κάθε ανάγκη των πελατών της, της αγοράς, της κοινωνίας.

ΣΒΣΕ

Γραφείο Προέδρου