Ημερομηνία:
A a
More... Δελτίο Τύπου:Επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στην ΕΑΒ    

Δελτίο Τύπου:Επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στην ΕΑΒ

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε την Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2021 τις εγκαταστάσεις της ΕΑΒ στην Τανάγρα, συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή της…

More...
More... Δελτίο Τύπου:Χορηγία rapid tests     

Δελτίο Τύπου:Χορηγία rapid tests

Xορηγία rapid tests προς το Δήμο Αλίαρτου –Θεσπιέων, προκειμένου αυτά να διενεργηθούν σε δημότες, προέβη η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΑΕ τομέας ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ και ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

More...
More... Δελτίο τύπου:Δωρεά εξοπλισμού τηλεκπαίδευσης    

Δελτίο τύπου:Δωρεά εξοπλισμού τηλεκπαίδευσης

Ευχαριστήριο μήνυμα από την Δ/νση Δευτερ.Εκπ/σης Βοιωτίας προς τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας όσο και στις εταιρείες μέλη του: ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΑΕ ,ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΑΕ , ΣΥΜΕΤΑΛ…

More...
More... Δελτίο Τύπου 27/01/2021    

Δελτίο Τύπου 27/01/2021

Elval Colour και Βιωσιμότητα το 2020

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2015 JoomlaWorks Ltd.

Δελτία Τύπου

Δελτίο Τύπου : Eπίσκεψη αντιπροσωπείας του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας  στα γραφεία της εταιρείας "ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ Λ. ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ PROFIL Α.Ε" με σκοπό την παράδοση της χρυσής καρφίτσας πέτου ΣΒΣΕ,  ως δώρο της κλήρωσης για τα μέλη του Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε κατά τη διαδικτυακή κοπή της πίτας 2021 του Συνδέσμου μας.

Την Εταιρεία "ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ Λ. ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ PROFIL Α.Ε" επισκέφθηκε την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021 αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας με επικεφαλής τον νέο Γενικό Διευθυντή του Σ.Β.Σ.Ε. κύριο Νικόλαο Δούση με σκοπό να παραδώσει στο μέλος του Δ.Σ. Σ.Β.Σ.Ε. κύριο Λυμπαρέτ Τζιρακιάν τη χρυσή καρφίτσα πέτου με ανάγλυφο το λογότυπο του ΣΒΣΕ, δώρο της κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε κατά τη διαδικτυακή κοπή της πίτας 2021 του Συνδέσμου μας.
Την αντιπροσωπεία του Σ.Β.Σ.Ε. υποδέχτηκε εγκάρδια στο φιλόξενο χώρο της Εταιρείας οι κ.κ. Άρις Τζιρακιάν, Πρόεδρος της Εταιρείας και Λυμπαρέτ Τζιρακιάν, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας.
Κατά την επίσκεψη αυτή μας δόθηκε η δυνατότητα να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της Εταιρείας σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης του covid-19, τα επίπεδα προσαρμογής της επιχειρηματικής κοινότητας και της βιομηχανίας στις νέες αυτές συνθήκες, ενώ ο νέος Γενικός Διευθυντής του Σ.Β.Σ.Ε. κύριος Νικόλαος Δούσης είχε την ευκαιρία να αναπτύξει τη Στρατηγική και τους Στόχους του Συνδέσμου για τη νέα χρονιά.

 

 

 

                                                             

                                                                 ΣΒΣΕ                                                                                                                

                                                       Γραφείο Προέδρου