Ημερομηνία:
A a
More... Δελτίο Τύπου:Επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στην ΕΑΒ    

Δελτίο Τύπου:Επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στην ΕΑΒ

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε την Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2021 τις εγκαταστάσεις της ΕΑΒ στην Τανάγρα, συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή της…

More...
More... Δελτίο Τύπου:Χορηγία rapid tests     

Δελτίο Τύπου:Χορηγία rapid tests

Xορηγία rapid tests προς το Δήμο Αλίαρτου –Θεσπιέων, προκειμένου αυτά να διενεργηθούν σε δημότες, προέβη η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΑΕ τομέας ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ και ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

More...
More... Δελτίο τύπου:Δωρεά εξοπλισμού τηλεκπαίδευσης    

Δελτίο τύπου:Δωρεά εξοπλισμού τηλεκπαίδευσης

Ευχαριστήριο μήνυμα από την Δ/νση Δευτερ.Εκπ/σης Βοιωτίας προς τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας όσο και στις εταιρείες μέλη του: ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΑΕ ,ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΑΕ , ΣΥΜΕΤΑΛ…

More...
More... Δελτίο Τύπου 27/01/2021    

Δελτίο Τύπου 27/01/2021

Elval Colour και Βιωσιμότητα το 2020

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2015 JoomlaWorks Ltd.

Σ.Β.Σ.Ε.

Ποιος είναι ο ΣΒΣΕ

Ο ΣΒΣΕ είναι Σωματείο που συστήθηκε με σκοπό να εκπροσωπεί τις εγκατεστημένες στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας βιομηχανίες.

Ειδικότερα οι σκοποί και η αποστολή του Συνδέσμου είναι:

  • Η μελέτη, η προστασία των ηθικών, οικονομικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών του καθώς και η ανάπτυξη πνεύματος αλληλεγγύης μεταξύ τους.
  • Η επιδίωξη για επίλυση, από του αρμοδίους κρατικούς φορείς, οποιωνδήποτε θεμάτων που μπορεί να παρουσιασθούν και να αφορούν τις βιομηχανίες της  Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
  • Η συνεργασία με άλλες Ενώσεις και Συνδέσμους Βιομηχανιών.
  • Η ανάπτυξη  του «επιχειρείν» και της επιχειρηματικότητας και ιδιαίτερα η προώθηση της Ελληνικής Μεταποίησης, δηλαδή του Βιομηχανικού μετασχηματισμού της ύλης, η καθιέρωση Βιομηχανικής κουλτούρας, η ανάπτυξη των εξαγωγών και η προσφορά νέων καλά αμειβομένων νέων θέσεων εργασίας.
  • Η συμβολή στην οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
  • Η μετάδοση  της ιδέας της Εταιρικής Κοινωνικής  Υπευθυνότητος  (ΕΚΕ) στα  μέλη του.
  • Και τέλος η ανάδειξη της αναγκαιότητας ανάπτυξης της ατομικής και της συλλογικής υπευθυνότητας και φροντίδας για την περιβαλλοντική προστασία